Koment k 3.kolu vo Veľkých Levároch

21.08.2017 10:48

20.8.2017  Veľké Leváre –Limbach

 

Nabudení s plným kádrom (chýbal iba potrestaný Slávo) a bojovou náladou sme odohrali ďalšie stretnutie , žiaľ znova s neuspokojivým výsledkom pre fanúšikov FK Karpaty Limbach. Vo Veľkých Levároch sme jednoznačne chceli a mali bodovať.

Už v 2 minúte sme inkasovali z nariadenej jedenástky , a to sa odrazilo aj na ďalšom priebehu zápasu. Dlho sme nevedeli chytiť rytmus hry , domáci hrali uvoľnenejšie a postupne si tvorili šance , ktoré im skvelý „Farky“ postupne likvidoval. Po asi 20 minútach sme sa konečne prebudili a vyrovnali sa domácim v strede poľa. Výsledkom bola len jedna skutočná šanca skórovať i keď stála za to. Luky netrafil z „päťky „ do prázdnej ... .

V druhom polčase trvalo dobrú polhodinu kým sme sa nadšene zľahka hrajúcim domácim ako tak vyrovnali a zmohli sa na nápor na vyrovnanie. Medzitým domáci spálili viacero dobrých šancí. Keď sme už museli otvoriť hru s väčším množstvom hráčov dopredu inkasovali sme po krásnej strele spoza 16-tky druhý gól. Napriek tomu sa veľmi rýchlo podarilo Marekovi Sokolíkovi streliť svoj premiérový seniorský gól. V závere sme sa pokúsili o vabank , ktorý mohol priniesť aj ako vyrovnanie stavu ale aj viac gólov v našej sieti.

Dúfajme že chlapci zdvihnú hlavy , poctivo potrénujú cez týždeň a výkon doma proti Karlovej Vsi nebude poznačený tlakom konečne bodovať.  

Späť

Kontakt

FK Karpaty Limbach
Športová 23
900 91 Limbach

+421948 500 400
+421902 922 760

© 2017 Všetky práva vyhradené.

Tvorba web stránok zdarmaWebnode