Nešťastný záver zápasu s Kráľovou

14.08.2017 08:22

V nedeľu 20.8. sme privítali na domácom trávniku mužstvo vypadnuté z III. ligy - Kráľovú pri Senci.

Do zápasu z dôvodu dovoleniek alebo pn nenastúpilo viacero hráčov. Chýbali brankár Andrej Farkaš, Peter Šuba, Ľubo Vojtek, Marek Sokolík, nováčik Toan Vu Hoo.

Už od začiatku zápasu bolo vidieť nervozitu na kopačkách našich chalanov, ktorá sa stupňovala po nevyužitých "tutovkách" Kuba Gavorníka v prvom polčase. Najprv nastrelil ľavú tyčku, neskôr po peknom cenri Matúša Benčúrika hlavičkoval Gavo opäť k ľavej tyči, kde ho brankár hostí, mimochodom bývalý hráč anglického klubu FC Derby County, pekne vychytal.

Streliť gól sa nám podarilo až v 38. minúte, kedy sa po viacerých centroch do malého vápna odrazila lopta k Andrejovi Džubákovi a ten ju zasunul za chrbát brankára. Po góle akoby sme sa uspokojili a spanilý výkon sme pretavili do výkonu hodného 5.ligy a bolo len otázkou času, kedy hostia vyrovnajú. Stalo sa tak hneď po prestávke, kedy sme v obrane spravili chybu a súper v 47.min. skóre vyrovnal. Gólom hostia ožili a prebrali hru, zacítili šancu na zisk 3 bodov a v 90min. ju aj využili, kedy si útočník súpera spravil trhací kalendár z troch našich obrancov, dostal sa až pred brankára a strelil gól na konečných 1:2.

Po záverečnom hvizde bol odchod z trávnika vyhrotený do nepríjemnej situácie, kedy mal náš hráč Slavo Matuška výmenu názorov s hlavným rozhodcom a po žltej karte z 54 min. dostal druhú žltú a následne červenú kartu, čo ho bude stáť najmenej 1 zápas stop. Takéto zbytočnosti si Slavo mohol odpustiť, je to jeden z najskúsenejších hráčov, ale už je to tam....

Dúfajme len, že chalani dajú hlavy hore a z Veĺkých Levár si už konečne prinenesieme nejaký ten bodík, resp. všetky  tri.

Späť

Kontakt

FK Karpaty Limbach
Športová 23
900 91 Limbach

+421948 500 400
+421902 922 760

© 2017 Všetky práva vyhradené.

Tvorba web stránok zdarmaWebnode